Jos et näe tätä uutiskirjettä oikein, klikkaa tästä.

Nordic Hotels  |  Galleria  |  Huoneet  |  Sijainti  |  Ravintola Monaco  |  Konferenssi  |  Erikoistarjoukset  |  Yhteystiedot
     
   
     
 

Arvoisat vieraamme!

Tallinna odottaa euroa – vuodenvaihteessa Virosta tulee euromaa ja eurosta Viron virallinen valuutta. Euron käyttöönotto helpottaa ostosten tekemistä sekä palvelujen käyttämistä, sillä suuren osan Tallinnaan matkaavista ei tarvitse enää vaihtaa rahaa. Euroon siirtyminen lisää Viron luotettavuutta ja vakautta sekä nopeuttaa talouden ja kansalaisten hyvinvoinnin kehitystä.

Vuonna 2011 Tallinna on myös Euroopan kulttuuripääkaupunki. Tämä syksy ja koko ensi vuosi tarjoavat matkailijoille monia kiinnostavia tapahtumia: Euroopan elokuva-akatemian palkintogaalasta aina koululaisten laulujuhliin kesällä 2011. Kulttuuripääkaupungin ohjelma sisältää satoja tapahtumia kulttuurista kiinnostuneille. Festivaalit, museot ja joulumarkkinat odottavat vieraita ja tarjoavat ainutlaatuisia elämyksiä.

Tervetuloa Tallinnaan!

Parhain terveisin

Feliks Mägus
Nordic Hotels OÜ:n johtokunnan puheenjohtaja 

 
 

Nordic Hotel Forumille omat mobiilisivut! 

Tallinnassa Viru väljak -aukiolla sijaitseva neljän tähden liikematkustus- ja konferenssihotelli Nordic Hotel Forum tarjoaa asiakkailleen ensimmäisenä tallinnalaishotellina innovatiivisen mahdollisuuden mobiilisivujen selailuun. Käyttäjäystävällisten sivujen kautta voi tehdä vaikkapa huonevarauksia kätevästi jo matkalla oltaessa tai toimistosta käsin. 
Lue lisää
 

 
 
Uusi Ruokalista

Lokakuusta alkaen Nordic Hotel Forumin Monaco-ravintolassa on tarjolla uusi ruokalista – virolaista perinneruokaa nykyaikaisessa muodossa. ”Virolaista ruokaa on kaikki, mitä on täällä kasvatettu, viljelty, poimittu tai metsästetty”, Monaco-ravintolan pääkokki Oleg Alasi täsmentää.

Uudelta ruokalistalta löytyy esimerkiksi tallinnalaista salaattia, joka kuuluu yhä syntymäpäivien juhlapöytään Virossa. Uutta makua siihen tuo nyt ankanliha. Pääruoaksi pääkokki suosittelee Viron metsistä peräisin olevaa villisian- tai hirvenlihaa herukkaviinin, tuoreiden yrttien, kantarellien, hapankaalin, palsternakan ja lantun kanssa. Myös Lennart Meren silakkarulla on noussut nopeasti suosioon – siinä yhdistyvät meri ja maa eli surf and turf. Silakka täytetään pinaatilla ja pähkinöillä, paistetaan uunissa, marinoidaan kevyesti ja tarjotaan tuoreista puolukoista valmistetun vinaigrette-kastikkeen kera.  Monacon uudella ruokalistalla on myös hyödyllistä  tietoa ruokailijoille. Siinä kerrotaan sisältääkö ruoka laktoosia, gluteenia, sitrushedelmää, pähkinöitä, kananmunaa tai sieniä.

Tule nauttimaan uudenlaista virolaista perinneruokaa!
 

 
 

Nordic Hotel Forum liittyi WORLDHOTELS-ketjuun

Elokuussa Nordic Hotel Forum liittyi ensimmäisenä Baltian maiden hotellina kansainväliseen WORLDHOTELS-ketjuun ja kuuluu nyt sen First Class Collection -kategoriaan.
Lue lisää
 

 
 

Joulumarkkinat 

Euroopan parhaat joulumarkkinat muuttavat tänä vuonna Rotermannin kortteliin!
Viimeiset yhdeksän vuotta Raatihuoneen torilla pidetyt joulumarkkinat muuttavat tänä vuonna Nordic Hotel Forumin, Postitalon ja CC Plaza  elokuvateatterin takana sijaitsevalle Rotermannin aukiolle. Virolaiset joulumarkkinat avataan 19. marraskuuta.
Lue lisää
 

Tallinnan Pimeiden Öiden Elokuvafestivaali

PÖFF-elokuvafestivaalin virallisella hotellikumppanilla Nordic Hotel Forumilla on ilo ilmoittaa, että Tallinnan Pimedate Ööde Filmifestival järjestetään 19. marraskuuta – 5. joulukuuta 2010. Suosittu PÖFF-festivaali pyrkii esittelemään virolaisyleisölle maailman elokuvatuotannon värikkyyttä – tarjoten jokaiselle jotakin iästä ja elokuvamausta riippumatta. Festivaalin järjestää MTÜ Pimedate Ööde Filmifestival.  PÖFF koostuu perusohjelmasta, neljästä osafestivaalista sekä elokuva- ja yhteistuotantomarkkinoista.
Lisätietoja ohjelmasta saat täältä

Tarjoa elämys itsellesi ja ystävillesi – hanki liput jo tänään!
  

 
Viru väljak 3, 10111 Tallinn, Viro • Puhelin +372 622 2900 • Skype: forum_reservations  forum@nordichotels.eu