Jos et näe tätä uutiskirjettä oikein, klikkaa tästä
Nordic Hotels | Galleria | Huoneet | Sijainti | Ravintola Monaco | Konferenssi | Erikoistarjoukset | Yhteistietot
Nordic Hotel ForumNordic Hotel Forum
Nordic Hotel Forum

Uusi ruokalista kutsuu lounastamaan!

Kuten eräässä virolaisessa runossakin sanotaan, syyskuussa kaikki on uutta. Hotellimme ja ravintolamme sijaitsevat edelleen samassa paikassa, mutta ravintola Monacon lounaslista on uudistunut. Uutta ruokalistaa tehdessään keittiömestarimme Oleg Alasi kiinnitti erityistä huomiota asiakkaisiin, joilla on vaativa maku. Tarjoamme nyt maanantaista perjantaihin kolmen ruokalajin lounaita, jotka sopivat nautittaviksi työtovereiden, liikekumppanien tai ystävysten kesken. Ruokalista on riittävän kevyt ja samalla ravitseva, jotta energiaa ja työtarmoa riittää myös päivän toiselle puoliskolle.
Raamatussakin sanotaan, ettei ihminen elä yksin leivästä. Niinpä meidän 13 euron lounaamme hintaan sisältyy myös mehu, kotimainen olut tai lasi viiniä.
Olemme vakuuttuneita siitä, että uusi on aina entistä parempi, ja haluamme myös todistaa sen Sinulle. Siksi meillä on Sinulle tarjous: kun tulette syyskuussa nauttimaan hotellimme lounaan kolmisin, maksatte vain kahdesta!

Tule ja anna lounaiden makuelämysten yllättää itsesi!
Tutustu lounaslistaamme tästä.

Järjestä yrityksesi joulujuhla hotellissamme!

Syksy on vielä alussa, mutta loppuvuosi saattaa silti yllättää. Aika vierähtää nopeasti, ja pian huomaat, että joulu on vain muutaman päivän päässä. On viisainta päättää joulujuhlapaikasta jo nyt, eikä vasta viime tipassa muiden kiireiden keskellä joulukuussa.
Olemme tehneet joulujuhlan järjestämisen Sinulle mahdollisimman helpoksi. Tarjoamme yrityksesi henkilöstön käyttöön hotellimme juhlasalin, joka on koristeltu joulujuhlaa varten ja joka sopii minkä tahansa tapahtuman järjestämiseen. Salissa voidaan tarjota illallinen 96 henkilölle. Mikäli se ei riitä ryhmällenne, salissa voidaan järjestää joulujuhla buffet-tyyliin, jolloin saliin mahtuu jopa 250 henkilöä.
Olipa järjestämäsi tapahtuma minkä tyyppinen tahansa, ravintola Monacon legendaariset kokit tarjoavat Sinulle ja vieraillesi parhaita mahdollisia herkkuja. Muita elämyksiä tarjoaa ensiluokkainen kokoustekniikkamme. Palvelualtis henkilökuntamme on valmis auttamaan viihdeohjelman järjestämisessä ja muissa järjestelyissä.

Mikäli haluat varata juhlasalimme yrityksesi joulujuhlaan tai saada lisätietoja, ota yhteyttä puhelimitse numeroon 6222 999.

Toimi heti ja nauti rauhallisesta joulunalusajasta!

Design ja innovaatio kohtasivat Tallinnassa

Tämän vuoden kulttuuripääkaupungin ohjelma on tarjonnut useita jännittäviä tapahtumia. Yksi niistä oli Designyöstä kasvanut kansainvälinen festivaali, jonka ansiosta Tallinnasta tuli 16.–25. syyskuuta uudistusmielisten designharrastajien koti. Tänä vuonna keskityttiin innovatiiviseen ja ihmiskeskeiseen designiin, joka limittyy sosiaalisuuden, liikkuvuuden, säästäväisyyden ja teknologian vaikutusten kautta arkipäivään.
Designfestivaalin sydän ja keskus sijaitsivat hotellimme vieressä Rotermannin korttelissa. Ohjelma sisälsi useita konferensseja ja workshopeja. Arvokkaan päätöksen festivaalille toi Design Management Europe Award -gaala.
Olemme iloisia siitä, että Tallinnan designin keskusväylällä sijaitsemisen lisäksi pystyimme auttamaan myös festivaalivieraiden ja esiintyjien majoituksessa. Hyvää designia arvostavat ihmiset ovat meille aina tervetulleita!
Tallinn International Horse Show

Todella upea ratsastusurheilutapahtuma Tallinn International Horse Show järjestetään taas 7.–9. lokakuuta Saku suurhallissa! Kolmen päivän aikana nähdään korkeatasoisia kansainvälisiä ratsastuskilpailuja ja hevosesityksiä, jotka päättää Alexela Grand Prix – maailmancup-kilpailun Tallinnan osuuden pääkilpailu. Tapahtumassa nähdään este- ja kouluratsastuksen Euroopan parhaiden hevosten ja ratsastajien lisäksi jokaisena kilpailupäivänä myös huipputasoista viihdettä. Ehdottomasti seuraamisen arvoisia ovat uskomattomat hevostaiteilijat Ranskasta. Heidän kaksintaistelussaan hevosten kanssa selviää, ovatko hevoset todellakin parhaita hyppääjiä.

Nordic Hotel Forum on ollut vuosien varrella tämän tapahtuman yhteistyökumppani, ja lupaamme myös tulevaisuudessa panostaa kotimaisen ratsastusurheilun tukemiseen!
Muotiviikko pani Tallinnan loistamaan muodikkaasti

Syyskuun keskipaikkeilla alkoi taas loistaa kotimaan kirkkain muotitapahtuma Tallinn Fashion Week.
Tämä Viron muotisuunnitteluliiton järjestämä paikallisen muotielämän suurtapahtuma tarjosi useita erilaisia show-esityksiä. Päätapahtumat järjestettiin syyskuun puolivälissä Viron nukke- ja nuorisoteatterin suurella ja pienellä lavalla. Tallinnan muotiviikkojen arvokas päätöstapahtuma oli Lutherin korttelissa järjestetty esitys Kolmileikkaus, jossa erityisesti tätä tapahtumaa varten valmistettuja kokoelmia esittelivät muotimaailmamme tunnetuimmat tekijät Liisi Eesmaa, Tanel Veerne ja Aldo Järvsoo.

Olemme iloisia siitä, että olemme saaneet tukea tämän tapahtuman järjestämistä ja yhdymme Tallinn Fashion Week 2011:n kehotukseen suosia kotimaista designia!
worldhotels tallinn 2011 Euroopa Liit
Viru väljak 3, 10111 Tallinn, Viro
Puh: +372 622 2900 | Skype: forum_reservations|forum@nordichotels.eu
Seuraa meitä Facebook Twitter YouTube