Jos et näe tätä uutiskirjettä oikein, klikkaa tästä
Nordic Hotels | Galleria | Huoneet | Sijainti | Ravintola Monaco | Konferenssi | Erikoistarjoukset | Yhteistietot
Nordic Hotel ForumNordic Hotel Forum
Nordic Hotel Forum

Nordic Hotellilla on erinomaisen sijainnin sekä positiivisen ja luovan auran lisäksi vielä erittäin ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta. Sen vuoksi olen iloinen, että Nordic Hotel Forum on ollut jo vuosia PÖFF-elokuvafestivaalin virallinen hotelli ja keskipiste, ja jää sellaiseksi myös tulevaisuudessa.

Tiina Lokk
Pimeiden öiden filmifestivaali
pääjärjestäjä
 

 

Pimeiden öiden filmifestivaali tulee taas

Kuten on jo tavaksi tullut, marraskuun pimeät illat tuovat elokuvateattereihimme elokuvamaailman parhaimmiston. Niin myös tänä vuonna, jolloin 16.–30. marraskuuta järjestetään jo 15. Pimeiden öiden filmifestivaali eli PÖFF!
Kuten on jo tullut tavaksi, elokuvia esitetään kaikissa tärkeimmissä elokuvateattereissamme. Kiinnostavin on luonnollisesti pääohjelma, mutta sen lisäksi järjestetään hienostuneemman maun omaaville elokuvan ystäville kolme alafestivaalia ja ammattilaisille tarkoitettu elokuva- ja yhteistuotantotapahtuma.
Festivaalin aikana koko hotellimme on ollut PÖFFin käytössä, ja Nordic Hotel Forum on myös tänä vuonna PÖFFin virallinen hotelli. Talossamme järjestetään sekä festivaalin avajaistapahtuma että useita muita tärkeitä tapahtumia - puhumattakaan majoituksesta, jota tarjoamme festivaalivieraillemme.

PÖFFin elokuvasuositukset Facebook-tilillämme

Myös tänä vuonna Pimeiden öiden filmifestivaali tuo elokuvateattereihimme satoja hyviä elokuvia. Ihmiskyvyillä on valitettavasti rajansa eikä kukaan ehdi katsoa niitä kaikkia. Siitäpä kysymys – mistä saa tietää, mitkä ovat ne kaikkein arvokkaimmat laatuelokuvat, joihin katsomiseen käyttää arvokasta aikaansa.
Yksi mahdollisuus on saattaa itsensä ajan tasalle koko elokuvan historian ja nykypäivän vivahteista ja mutkikkuudesta, mutta kuten tapana, teemme elämäsi helpommaksi. Olemme nimittäin pyytäneet PÖFFin henkilökuntaa valitsemaan juuri ne puhuttelevimmat, vaikuttavimmat ja heidän mielestään myös parhaat elokuvat. Ja etteivät kyseiset tiedot jäisi ainoastaan heidän omaksi tiedokseen, välitämme niitä myös teille Facebook-tilimme välityksellä!
Jos halut saada arvokkaita PÖFFin elokuvasuosituksia, nähdä elokuvatrailereita, etkä ole vielä Facebook-ystävämme, on viimeinen aika ryhtyä toimiin, sillä PÖFF alkaa jo muutaman päivän kuluttua!

Anna henkilökunnallesi joululahjaksi elämyksiä

Vuodenvaihteen pyhinä on aikaa irrottautua arjen kiireistä ja luoda katsaus kuluneeseen vuoteen. Jos haluat sitä tehdessäsi kiittää henkilökuntaasi heidän panoksestaan, kutsu heidät hotellimme Monaco-ravintolaan kolmen ruokalajin erinomaiselle joululounaalle tai -illalliselle. Sen on luonut hotellimme keittiömestari Oleg Alasi erityisesti joulunpyhiä varten ja se on saanut vaikutteita modernisoiduista virolaisista kansallisruoista. Voitte tutustua ruokalistaan tässä.

Vuodenvaihde ja joulu ovat myös lahjojen antamisen aikaa. Sen tähden lahjoitamme kaikille henkilökuntaasi kuuluville erinomaisen makuelämyksen lisäksi pääsylipun rentoutumiskeskukseemme. Siten he saavat uidessaan ja saunassa lämmitellessään unohtaa kylmän ja pimeän talven ja nauttia todellisesta joulurauhasta.

Jos katsot henkilökuntasi (vähintään kuusi henkilöä) olevan kyseisen elämyksen arvoinen, ota yhteyttä meihin puhelimitse numeroon
622 2900 sopiaksemme yksityiskohdista.

Pohjoismaiden sinfoniaorkesterin syyskonsertti Estoniassa

Pohjoismaiden sinfoniaorkesteri Anu Talin johdolla esiintyy jälleen syksyllä Tallinnassa. Tämä kansainvälinen, kymmenen maan ammattimaisista huippumuusikoista koostuva orkesteri pitää kotikaupunkinaan Tallinnaa ja tärkeänä tehtävänään virolaisen musiikin ja kulttuurin esittelyä maailmalla.
Musiikkimatka saa alkunsa 25. ja 26. marraskuuta, jolloin huippumuusikot vievät pohjolan parhaat palat maailmalle. Tallinna, Budapest, Bratislava ja tuleva Euroopan kulttuuripääkaupunki Maribor saavat kuulla Sibeliuksen sinfonian nro 2, Griegin pianokonserton ja Pärtin “Cantus Benjamin Brittenin muistolle“. Ja kuten aina, jokainen matka alkaa täältä meiltä!
On ilo auttaa sen nimissä, että tallinnalaiset ja kaupunkimme vieraat saisivat osansa laatumusiikista.
Vietä jännittävä päivä nukkemuseossa

Tallinnassa on kauniin vanhankaupungin lisäksi useita hienoja ja jännittäviä museoita. Yksi niistä on rakkaassa nukketeatterissamme sijaitseva nukkekeskus ja -museo NUKU, joka on saanut mielestämme tähän mennessä selvästi liian vähän huomiota.
Sen tähden olemme päättäneet hieman auttaa NUKU-museota ja kutsua teidät kaikki sinne kylään. Se on jännittävä museo, joka sijaitsee Tallinnan vanhassakaupungissa, vain parin minuutin kävelymatkan päässä hotellistamme. NUKU-museo tarjoaa tunnistamisen ja löytämisen iloa sekä nuorille että vanhoille.
Tämä interaktiivinen museo esittelee sekä Viron että koko maailman nukketeatteritaiteen historiaa ja nukketeatteria nykyaikaisten näyttelyiden ja jännittävien teknisten ratkaisujen kautta. Eräänä uutena ratkaisuna museo käyttää iPhonesta tuttuja multitouch-järjestelmään perustuvia infonäyttöjä sekä QR-koodattuja lippuja, jotka tunnistavat vieraan ja ohjaavat häntä hänen kohderyhmänsä ja neljän kielen kielivalikoiman mukaisesti.
Tämä jännittäviä tiloja ja uusia teknisiä mahdollisuuksia pullollaan oleva interaktiivinen NUKU-museo on kuin jännittävä kuvakirja Viron (nukke)teatteritaiteesta, jossa riittää tutustumista varmasti koko päiväksi.
Tehdäksemme NUKU-museossa vierailun mahdollisimman mukavaksi, olemme laatineet sinulle NUKU-paketin. Kyseinen paketti sisältää yöpymisen kahden hengen double deluxe huoneessa, runsaan aamiaisen ja perhelipun NUKU-museoon.

Tule ja vietä päivä ainutlaatuisessa museossa ja yö erinomaisessa hotellissa!
worldhotels tallinn 2011 Euroopa Liit
Viru väljak 3, 10111 Tallinn, Viro
Puh: +372 622 2900 | Skype: forum_reservations|forum@nordichotels.eu
Seuraa meitä Facebook Twitter YouTube