Jos et näe tätä uutiskirjettä oikein, klikkaa tästä
Nordic Hotels | Galleria | Huoneet | Sijainti | Ravintola Monaco | Konferenssi | Erikoistarjoukset | Yhteistietot
Nordic Hotel Forum

Hyvät hotellivieraat

On koittanut uusi vuosi 2012. Kun tarkastelemme viime vuotta, voimme todeta, että se oli todella hyvä vuosi. Suuri asiakasmäärän kasvu on usean vuoden yhteistyön tulosta, ja siihen toi oman lisänsä myös Tallinnan kulttuuripääkaupunkivuosi 2011. Nordic Hotel Forum selvisi vuoden 2011 lamakaudesta yhdessä muiden markkinoiden kanssa nopeammin kuin osasimme toissa vuonna ennustaa. Saimme asiakkailta tunnustusta sekä liike-, kokous- että kulttuurihotellina. Kasvatimme markkinaosuuttamme ja olimme useimmille teistä tärkein majoituskohde Tallinnassa. Kiitämme siitä teitä kaikkia.

Alkanut vuosi on Nordic Hotel Forumin ensimmäinen juhlavuosi: vuoden lopulla hotellin avaamisesta tulee kuluneeksi viisi vuotta. Toivomme, että tästä vuodesta tulee meille kaikille vähintään yhtä menestyksekäs kuin viime vuodesta maailmassa vallitsevasta taloudellisesta ja poliittisesta epävarmuudesta huolimatta. Toivotan kaikille positiivista mieltä ja yhteistyön iloa alkaneelle vuodelle!

Parhain terveisin

allkiri

Feliks Mägus
Hallituksen puheenjohtaja
Nordic Hotels OÜ 

Kuplivat tunnit lobbybaarissa

On tullut jo perinteeksi, että hotellimme ravintolan keittiömestari Oleg Alasi yllättää meidät jotenkin positiivisesti jokaisessa uutiskirjeessä.

Oleg ei ole tunnettu ainoastaan arvostettuna keittiömestarina vaan myös erinomaisena pienten suola- ja makupalojen luojana. Jotta voisit vakuuttua siitä itse, hän on valmistanut tiiminsä kanssa herkullisen valikoiman pikkupurtavaa, josta voit nauttia kuplivan kuohuviinin kera arkipäivisin kello 17 alkaen.

Voit valita suolaisia tai makeita pikkupurtavia. Suolapalalautasella on tarjolla vuohenjuustovaahtoa ja vadelmasorbettia, tonnikalatartaria tuorekurkun kera, artisokkaa hummuksen ja ankan kera, teriyaki-kanaa ja ananas-puolukkasalaattia sekä katkarapuja japaninretikan kera. Makean ystäville tarjotaan houkuttelevaa kookossorbettia, salaperäisiä Makea kaktus -hyytelöpalloja, kaikkien makean ystävien suosimia karamellisoituja banaaneja vadelmavaahdon kera, C-vitamiinia pursuavaa appelsiinipraliinia, ajatuksen juoksua nopeuttavaa aprikoosi-juusto-lollypopia sekä jo useiden lemmikiksi tullutta suklaa-juustokakkua vohveleiden kera.

Kuulostaa houkuttelevalta, eikö totta? Niinpä voitkin palkita itsesi työpäivän päätteeksi pikkupurtavalla hotellimme takkatulen ääressä tai nautiskella tarjoiluista ennen teatteri- tai elokuvailtaa tai romanttista illanviettoa!

Villu Veskin upea juhlakonsertti

Hotellimme missiona on laadukkaan majoituspalvelun tarjoaminen, mutta meille on myös tärkeää tukea arvokkaita kulttuuritapahtumia, jotka antavat lisäarvoa sekä kaupungin asukkaille että kauempaa tulijoille. Sen vuoksi olemme jo vuosia tukeneet elokuva-, muoti-, musiikki- ja urheilutapahtumia. Eräs pitkäaikaisista yhteistyökumppaneistamme on Muhun saarella järjestettävä tulevaisuuden musiikin festivaali Juu jääb.

Juu jääb ei ole pelkästään arvokas festivaali, vaan myös sen järjestäjä on arvokkaaseen ikään ehtinyt Villu Veski. Hänen 50-vuotispäivänsä kunniaksi järjestetään korkeakulttuurin temppelissämme Estonian konserttisalissa torstaina 19. tammikuuta Villu Veskin arvoinen juhlakonsertti. Syntymäpäiväsankarin lisäksi lavalla esiintyvät Tallinnan saksofonikvartetti, kokoonpano Põhjala Saarte Hääled, Tango Nuevo, Sergei Manukjan & Avicenna ja monet muut. Juontajana toimii iki-ihana pehmeä-ääninen Mati Talvik.

Haluamme samalla kiittää päivänsankaria erinomaisesta yhteistyöstä ja lähetämme myös omasta puolestamme hänelle lämpimät onnittelut arvokkaan iän saavuttamisen johdosta!

TripAdvisor.com antaa hotellillemme hyvän arvosanan

Kaupunkien ja matkakohteiden lisäksi TripAdvisor.com arvostelee myös hotelleja, jotta matkailijat osaisivat valita majoituskohteensa. Kannattaa huomata, etteivät hotelleja arvostele jonkin tunnetun lautakunnan jäsenet tai komiteat vaan henkilöt, jotka todella ovat yöpyneet arvioitavissa hotelleissa. Henkilökohtaisten kokemusten ansiosta tulokset ovat luotettavia.

Tallinnassa on arvioitu kaikkiaan 81 hotellia. Olemme ylpeitä siitä, että olemme päässeet tässä tiukassa kilpailussa kunnioitettavalle viidennelle sijalle. Kommenteissa kiitetään sijaintiamme sekä nykyaikaista sisustustamme. Erityiset kiitokset saa kuitenkin runsas aamiaisemme, joka yllättää positiivisesti kokeneimmankin maailmanmatkaajan.

On hienoa, että olemme saaneet tunnustusta, ja lupaamme, ettemme tuota teille pettymystä tulevaisuudessakaan!
worldhotels  Euroopa Liit
Viru väljak 3, 10111 Tallinn, Viro
Puh: +372 622 2900 | Skype: forum_reservations|forum@nordichotels.eu
Seuraa meitä Facebook Twitter YouTube