Jos et näe tätä uutiskirjettä oikein, klikkaa tästä
Nordic Hotels | Galleria | Huoneet | Sijainti | Ravintola Monaco | Konferenssi | Erikoistarjoukset | Yhteistietot
Nordic Hotel Forum

Arvoisat vieraat

Viron tasavalta juhlisti juuri 94. syntymäpäiväänsä. Olemme iloisia siitä, että Viro on vapaa. Ilman vapautta meillä ei olisi virolaisella pääomalla toimivaa hotellia vapaan maamme pääkaupungin ydinkeskustassa.

Kutsumme teidät hotelliimme nauttimaan vapauden hedelmistä vapaan maamme juhla- ja arkipäivinä.

Parhain terveisin

allkiri

Feliks Mägus
Hallituksen puheenjohtaja
Nordic Hotels OÜ 

Järjestämme korkeatasoisia konferensseja

Nykyaikaisten majoitustilojen ja ravintolamme herkullisten ruokien lisäksi tarjoamme Tallinnan vilkkailla konferenssimarkkinoilla kaikkea sitä, mitä tarvitaan onnistuneen konferenssin järjestämiseen. Hotellissamme on järjestetty ja järjestetään myös tulevaisuudessa useita maailmantason konferensseja. Mutta mitä mieltä konferensseihin osallistuneet vieraat ovat hotellistamme ja Tallinnasta ylipäätään?

Saadaksemme aavistuksen siitä Tallinnan elinkeinovirasto teki viime vuoden lopussa konferenssivieraiden keskuudessa tutkimuksen. Tallinna sai tutkimuksessa yllättävän hyvän arvion. Kaupunkimme etuina pidettiin sen kauneutta, ystävällisiä ihmisiä ja turvallisuutta. Tallinnan arvio oli paikoittain jopa parempi kuin sellaisten tunnettujen konferenssikaupunkien kuin Lontoon, Berliinin, Barcelonan ja Wienin.
Konferenssiedustajat arvioivat myös kymmentä tallinnalaista hotellia konferenssipaikkana ja majoituspaikkana. Nordic Hotel Forum sai konferenssipaikkana korkeimmat pisteet kaikissa kolmessa kategoriassa: laatu, palvelu ja ruoka. Kun hotelliamme arvioitiin majoituspaikkana, saimme korkeimmat pisteet sekä palvelun että ruoan kategoriassa.

Se osoittaa, että olemme oikealla tiellä. Mikäli haluatte vakuuttua siitä itse, ottakaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon +372 622 2999 tai sähköpostitse osoitteeseen forum@nordichotels.eu voidaksemme todistaa, että olemme tittelimme arvoinen!

Onnittelemme kuusivuotiasta taidemuseo Kumua

Kumu ei ole vain Baltian suurin ja nykyaikaisin ja monilla arvonimillä palkittu taidemuseo vaan myös pitkäaikainen yhteistyökumppanimme, jota onnittelemme kuusivuotissyntymäpäivän johdosta. Nordic Hotel Forum on iloinen siitä, että on saanut avustaa useiden paikalliselle yleisölle suunnattujen kulttuuritapahtumien järjestämisessä.

Koska Kumu on erinomainen taidemuseo, suosittelemme käymään syntymäpäiväsankarin luona vierailulla. Kumussa on tällä hetkellä laajan virolaista taidetta esittelevän pysyvän näyttelyn lisäksi myös kahden huomattavan nykytaiteilijan näyttely. Suuressa salissa voi nauttia kansainvälisesti tunnetuimpiin virolaisiin taiteilijoihin lukeutuvan Kaido Olen erityisesti Kumua varten luomista isokokoisista maalauksista. Neljännessä kerroksessa taas on esillä legendaarisimpiin taidemaalareihin lukeutuvan liettualaisen Šarunas Saukan töitä.
Onnittelemme vielä kerran päivänsankaria ja toivomme, että Kumu tarjoaa taide-elämyksiä Kadriorgissa vielä vuosikymmenienkin päästä. Ars longa, vita brevis est!

Tiesitkö, että Nordic Hotel Forumin taidepaketti tekee Kumun vierailusta erityisen mukavan kaukaa tuleville vieraille mutta toki myös paikallisille taiteen ystäville?

Viihtyisä sviittikonsertti hotellissamme

Tallinn Music Week on suhteellisen nuori festivaali, mutta se on silti jo löytänyt paikkansa innokkaiden musiikin ystävien sydämissä sekä Virossa että muualla.
Myös tänä vuonna Nordic Hotel Forum toimii tämän musiikkifestivaalin virallisena hotellina. Erona on kuitenkin se, että kun edellisinä vuosina festivaalin esiintyjiä saattoi tavata hotellissamme vain aamiaispöydässä tai viihtyisässä aulabaarissa, tällä kertaa festivaalin virallisessa ohjelmassa on erityinen tapahtuma, joka järjestetään yhdessä hotellimme sviiteistä.
Maaliskuun 31. päivänä järjestetään verkkokonsertti, jonka aikana hotellimme sviitissä nro 644 esiintyy nuoria ja lahjakkaita muusikoita sekä yhtyeet Jagaspace ja Orelipoiss ja suomalainen Sepia. DJ-settinsä kanssa esiintyy lisäksi Sander Mölder. Konsertti järjestetään klo 15–17, ja siitä on mahdollista nauttia kaikkialla, missä on internetyhteys. Esiintyminen näytetään reaaliajassa internetin välityksellä kaikille musiikin ystäville.
Tässä ei ole kuitenkaan kaikki, millä Tallinn Music Week yllättää meidät. Tapahtuman tarkemman ohjelman ja esiintyjäluettelon löydät festivaalin verkkosivulta.
Olemme iloisia saadessamme myös tänä vuonna tuoda arvokasta kulttuuria lähemmäksi ihmisiä!
worldhotels  Euroopa Liit
Viru väljak 3, 10111 Tallinn, Viro
Puh: +372 622 2900 | Skype: forum_reservations|forum@nordichotels.eu
Seuraa meitä Facebook Twitter YouTube