Jos et näe tätä uutiskirjettä oikein, klikkaa tästä
Nordic Hotels | Galleria | Huoneet | Sijainti | Ravintola Monaco | Konferenssi | Erikoistarjoukset | Yhteistietot
Nordic Hotel Forum

Olen erittäin iloinen, että Nordic Hotel Forum on yksi niistä, joiden ansiosta Tallinn Music Week on kasvanut vain parissa vuodessa festivaaliksi, joka on löytänyt paikkansa musiikinystävien sydämessä niin Virossa kuin ulkomaillakin.
Nordic Hotel Forumiin ovat tyytyväisiä myös tärkeät ulkomaanvieraamme, kuten venäläinen musiikkikriitikko Artemyi Troitsky sekä Grammy-ehdokkuuden Shrek 2 -elokuvan musiikista saanut Chris Douridas.

Helen Sildna
Tallinn Music Week
Pääjärjestäjä

TMW ja KUMU avaavat kevätkauden

Kevään kulttuurinen avaus kuultiin viime viikonloppuna Tallinn Music Week -festivaalin yhteydessä. Tämänvuotisessa tapahtumassa esiintyivät lähes kaikki parhaat virolaismuusikot ja -bändit Liis Lemsalusta ja Laika Virginista HU?-bändiin. Lisäksi lavoilla nähtiin paljon erilaisia ja taidokkaita esiintyjiä Suomesta, Latviasta, Isosta-Britanniasta ja Kanadasta. Lisäksi Tallinn Music Weekin yhteydessä hotellissamme järjestettiin maaliskuun viimeisenä päivänä hauska sviittikonsertti, jota kuulijat saivat seurata Internet-suoratoistona omien tietokoneidensa tai älypuhelintensa kautta. Sviittikonsertissa esiintyivät Jagaspace, Orelipoiss sekä Sepia Suomesta. Lisäksi Sander Mölder soitti DJ-setin. Konsertista pääsi siis nauttimaan kaikkialla, missä vain oli verkkoyhteys, koska esitykset toistettiin suorana Internetin kautta kaikkien musiikinystävien nähtäviksi ja kuultaviksi.

Jos haluat kevätviikonloppuihisi uudenlaista sisältöä, sitä tarjoaa Viron taidemuseo Eesti kunstimuuseum. Huhtikuun loppuun asti museossa vietetään myös pitkiä keskiviikkoja. Se tarkoittaa, että joka kuun ensimmäisenä keskiviikkona Kadriorgin taidemuseo, toisena keskiviikkona Mikkel-museo ja kolmantena ja neljäntenä keskiviikkona Kumu ovat auki kello 21:een saakka. Tämän ansiosta maailmankuvaa avartavista taideteoksista voi nauttia myös työpäivän päätteeksi.

Toivotamme kulttuurintäyteistä kevättä!

Meiltä saa nyt SAS:in bonuspisteitä

Olemme osa Worldhotels-ketjua, johon kuuluu yli 500 erilaista itsenäistä hotellia ympäri maailman. Hyvä uutinen on, että Worldhotels on nyt SAS:in kanta-asiakasohjelman EuroBonus-kumppani.

Tarkemmin tämä merkitsee sitä, että yöpyessäsi hotellissamme korkeintaan kolme yötä, saat joka yöstä 500 bonuspistettä. Kuulostaa houkuttelevalta, eikö totta? Varaa siis mahdollisimman pian huone Nordic Hotel Forumin kotisivuilta. Tarjous koskee ennen 20.5.2012 tapahtuvia yöpymisiä.

Onnittelemme NUKUa 60-vuotissyntymäpäivän johdosta

Monet tuntevat NUKUn Viron kansallisena nukketeatterina, joka sijaitsee vain parin minuutin kävelymatkan päässä hotellistamme Tallinnan vanhassakaupungissa. Harvempi kuitenkin tietää, että NUKUun kuuluu Viron ainoan nukketeatterin lisäksi myös museo ja jännittävä tiedekeskus.

Maaliskuu oli NUKUssa juhlakuukausi, sillä NUKU täytti silloin 60 vuotta. Tämä tekee NUKUsta alueemme vanhimman yhä toiminnassa olevan nukketeatterin. Juhlakuukauden aikana NUKUssa järjestettiin paljon kiinnostavia tapahtumia, kuten retkiä paikkoihin, joihin yleisö ei normaalisti pääse, sekä jännittäviä ja monipuolisia ensinäytöksiä niin lapsille kuin aikuisillekin.

Onnittelemme kunnioitettavaan ikään päässyttä yhteistyökumppaniamme ja toivomme ja lupaamme työskentelevämme sen eteen, että NUKU ilahduttaisi meitä myös seuraavat 60 vuotta!

Liity sinäkin juhlintaan, sillä NUKU on ainutlaatuinen kokemus. Kauempaa tuleville – ja miksei paikallisillekin – NUKU-vierailusta tekee erityisen mukavan Nordic Hotel Forumin NUKU-museopaketti, johon voit tutustua lähemmin täällä.
Nordic Hotel Forum – vuoden kulttuurinystävä 2011

Olemme tukeneet erilaisia kulttuuritapahtumia jo vuosia. Sen kunniaksi kulttuuriministeri Rein Lang nimesi meidät vuoden 2011 kulttuurinystäväksi. Meidän lisäksemme tunnustuksen saivat myös Nordea Pank sekä tunnettu mesenaatti Enn Kunila.

Kulttuurin tukeminen on jo itsessään hyvä asia, mutta tunnustuksen saaminen siitä on vielä parempaa. Kiitämme kaikkia kumppaneitamme, jotka ehdottivat meitä palkinnon saajaksi. Lupaamme jatkavamme työtä sen eteen, että Viron yhteiskunnalle ja asukkaille tärkeät tapahtumat saavat jatkoa tulevaisuudessakin!

Kevin Korjuksen F1-formula hotellimme aulassa

Maaliskuun alussa Lotus F1 -tiimi esitteli meille hotellimme konferenssisalissa uutta iRace Professional -toimintasuunnitelmaansa, johon liittyy myös nuori formulalupaus Kevin Korjus.

Kevinin lisäksi hotellimme aulassa saattoi ihailla – ja jopa koskettaa – aitoa Lotus Renault  formula-autoa, jonka rattiin Kevin pian astuu. Lisättäköön vielä, että parhaillaan tällä teknisellä ihmeellä, joka ei tarjoa vain suuria nopeuksia vaan myös silmäniloa, ajaa entinen Formula 1  maailmanmestari Kimi Räikkonen.

Toivomme, että kun auto – tai jokin vielä uudempi versio siitä – nähdään seuraavan kerran hotellissamme, sen kyljessä komeilevat suuri Viron lippu ja Kevinin nimi!
worldhotels  Euroopa Liit
Viru väljak 3, 10111 Tallinn, Viro
Puh: +372 622 2900 | Skype: forum_reservations|forum@nordichotels.eu
Seuraa meitä Facebook Twitter YouTube