Jos et näe tätä uutiskirjettä oikein, klikkaa täst
Nordic Hotel Forum

Maan, jonka presidentti osoittaa Tallinn Music Weekin avajaispuheessa syvää tietämystä Jello Biafrasta ja PJ Harveysta, on oltava mukava!

Näin musiikkiarvostelija Amy Liptrot esitteli Viroa yli puolelle miljoonalle PJ Harveyn Facebook-fanille.

Aurinko avasi kesäterassin Kun aurinko alkaa paistaa kirkkaammin ja viimeisetkin lumihiutaleet ovat sulaneet, herää vastustamaton halu mennä ulos ja nauttia kauniista säästä ja ehkä myös jostakin muusta.
Niinpä odotamme sinua jokaisena aurinkoisena päivänä syksyyn asti kesäterassillemme, jossa voi viihteen lisäksi nauttia kevyistä ja terveellisistä salaateista. Luonnollisesti tarjoamme myös janoisille virvoittavia tai piristäviä juomia, joita he eniten kaipaavat.

Lähde ulos kauniilla säällä, sillä kesäterassimme odottaa sinua jokaisena aurinkoisena päivänä!
Lahjoita äidillesi äitienpäivälounas
Äitienpäivä on ehdottomasti juhlimisen arvoinen. Sitä voi juhlia monella tavalla, mutta yksi mainio vaihtoehto on nauttia äitienpäivän erikoistarjouksesta äidin kanssa hotellimme Monaco-ravintolassa sunnuntaina 13. toukokuuta kello 13–17.
Keittiömestari Oleg Alasi on laatinut sitä varten herkullisen ja terveellisen ruokalistan. Teitä odottavat runsas noutopöytä, à la carte  listan perusruoat sekä Monaco-ravintolan tervehdysjuoma!
Jotta voisitte nauttia ravintolavierailustanne täydellisesti, perheenne pienimpiä odottaa lasten nurkkaus, jossa he eivät takuulla ikävysty! Siellä voi Peppi Pitkätossun opastuksella askarrella, piirtää ja tehdä muuta mielenkiintoista.
Mukavasta iltapäivästä tekevät mieleenpainuvan Vanalinna Hariduskolleegiumin oppilaat, jotka tuovat musiikkitervehdyksensä. Perinteeksi on tullut myös lahjojen antaminen äideille tänä tärkeänä päivänä. Jatkamme tätä miellyttävää perinnettä: jokainen äiti saa lahjan hotellissamme toimivalta Sinine Salong  kauneushoitolalta ja Matis-nimiseltä hienolta ranskalaiselta kosmetiikkayritykseltä.

Unohtamaton äitienpäivä Monaco-ravintolassa maksaa aikuisille 23 euroa ja 8–15-vuotiaille 14 euroa. 7-vuotiaille ja nuoremmille on vapaa pääsy. Kuulostaako houkuttelevalta? Varaa siinä tapauksessa pöytä jo tänään soittamalla numeroon +372 622 2999 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen forum@nordichotels.eu.
TREFF valloittaa Vanhankaupungin

Jo kuudetta kertaa NUKU järjestää kansainvälisen TREFF-festivaalin, joka tuo 24.–27. toukokuuta Tallinnan Vanhankaupungin kaduille kaikki esittävät taiteet: draamateatterin, tanssin, nukketaiteen, katuteatterin, performanssin ja musiikin. Tänäkin vuonna festivaali tuo Tallinnaan maailman perinteisten teatterien ja nukketeatterien huippuesityksiä Virosta ja ulkomailta, esimerkiksi Englannista, Ranskasta, Belgiasta, Italiasta, Sloveniasta, Suomesta, Espanjasta ja Venäjältä.
Teatterista pitävät erityisesti lapset. Sen vuoksi tärkeällä sijalla on TREFFin lastenohjelma, jonka yhteydessä esitetään paljon kivoja lastennäytelmiä. Klassisten nukkenäytelmien lisäksi esittävien taiteiden opiskelijat Virosta ja ulkomailta tarjoavat tuoretta lähestymistapaa ja uusia trendejä.
Tapahtuma on todella mukava! Jos haluat kokea jotakin jännittävää ja toisenlaista, TREFF sopii juuri sinulle, koska festivaalin ohjelmasta jokainen löytää mieleisensä esityksen.
Pohjoismaiden tähtiä toukokuun lopussa Estoniassa
Kuten on jo muodostunut perinteeksi, Pohjoismaiden sinfoniaorkesteri esiintyy Tallinnassa tänäkin keväänä. Tällä kertaa orkesteri pitää 29. ja 30. toukokuuta Estonia-konserttisalissa Pohjoisen tähtiä (Põhjamaa tähed)  nimisen gaalakonsertin. Aina loistavan kapellimestarinsa Anu Talin johdolla Pohjoismaiden sinfoniaorkesteri esittelee tälläkin kertaa oivallisia solistejaan ja maailman klassikkoja. Konsertin ohjelma koostuu Vivaldin, Bachin, Mozartin, Massenet’n, Brahmsin, Coplandin, Ravelin, Griegin ja virolaisen Tubinin sävellyksistä.

Pitkäaikaisella yhteistyöllämme olemme laskeneet perustan sille, että Pohjoismaiden sinfoniaorkesteri kokoontuu jälleen Tallinnaan. Odotamme teitä joka päivä, mutta jos haluatte nauttia Pohjoismaiden sinfonikkojen soitosta toukokuun lopussa Tallinnassa, suosittelemme hankkimaan liput nopeasti, koska yleensä ne myydään pian loppuun: esiintyväthän he täällä vain kaksi kertaa vuodessa.
Vierailija esitteli taitojaan

Hotellissamme asuu monien eri ammattien harjoittajia. Meille ei ole tärkeää se, mitä työtä asiakkaamme tekee, vaan se, että hän pitää modernista ympäristöstä ja hyvästä sijainnistamme. Meillä ei kuitenkaan ole mitään sitä vastaan, että joku alansa huipputason ammattilainen jakaa hotellissamme sitä, mitä hän osaa parhaiten.
Huhtikuussa Nordic Hotel Forumissa asui kansainvälisesti tunnettu venäläinen oppositiopoliitikko Garri Kasparov, joka on lisäksi legendaarinen shakin suurmestari ja shakin opetuksen edistäjä. Jotta Virostakin voisi tulla seuraava shakin suurmestari, hän aloitti kansainvälisen hankkeen ”Shakki koulussa”.
Hankkeen avajaisissa suurmestaria vastaan astui 20 virolaista ikäluokkansa parhaimmistoon kuuluvaa nuorta shakinpelaajaa. Shakkilaudoilla käytiin kovaa taistelua, eivätkä läheskään kaikki suurmestarin vastapelaajat olleet lyötävissä helposti. Vaikka kukaan nuorista ei voittanut, peli kahden lupaavan pelaajan kanssa päättyi tasapeliin. Heistä Elo-luvultaan vahvin on vain 14-vuotias pikashakin Viron mestari Ottomar Ladva.
worldhotels  Euroopa Liit
Viru väljak 3, 10111 Tallinn, Viro
Puh: +372 622 2900 | Skype: forum_reservations | forum@nordichotels.eu
Seuraa meitä
Facebook   Twitter   YouTube