Jos et näe tätä uutiskirjettä oikein, klikkaa tästä
Nordic Hotel Forum

Kesä on jälleen täällä! Kauden kunniaksi olemme panostaneet siihen, että voisit viettää kesän mahdollisimman monipuolisesti. Kutsun sinut osallistumaan kesäiseen kulttuurielämään ja upeisiin tapahtumiin, joita tuemme. Olet myös tervetullut terassillemme nauttimaan kaupungin kesäisestä ilmapiiristä ja romantiikasta.

Kaunista kesää toivottaen
allkiri
Feliks Mägus
Nordic Hotels OÜ:n hallituksen puheenjohtaja

Olemme Viron ensimmäinen superior-tasoinen neljän tähden hotelli

Virossa on useita neljän tähden hotelleja, mutta Nordic Hotel Forum on ensimmäinen, joka on saanut Viron hotelli- ja ravintolaliitolta virallisen neljän tähden superior-tason tunnustuksen.

Ansaitsimme superior-tason siksi, että neljän tähden hotellin perusominaisuuksien lisäksi tarjoamme paljon muuta, mikä tekee kokemuksestasi vieläkin paremman: virkistyskeskus uima-altaineen, ikkunoiden ja ovien hyvä äänieristys, mahdollisuus à la carte  aamiaiseen, mukavan ilmapiirin ja korkeatasoinen sisustuksen.
Vaikka tähtiluokitus ei ole Viron hotelleille pakollinen, niin tiedämme, että tähdet ovat asiakkaiden silmissä hyvin tärkeitä. Haluamme tarjota asiakkaillemme myös tulevaisuudessa laadukasta palvelua ja mukavuutta joka osa-alueella. Siksi lupaamme, että emme jää lepäämään laakereillemme, vaan panostamme aiempaa enemmän parhaan mahdollisen palvelutason tarjoamiseen.
Voitimme parhaan musiikkikonferenssihotellin palkinnon

Yksi missioistamme on hienojen kulttuuritapahtumien järjestäminen. Tämä oli myös syy siihen, miksi kulttuuriministeri Rein Lang myönsi meille tämän vuoden helmikuussa Vuoden kulttuurinystävä  tunnustuksen. Kulttuurin tukemistyömme ei ole kiinnittänyt ainoastaan paikallisten kulttuurinystävien huomiota.
Brightonissa pidetyssä The Great Escape -festivaalissa, jonka yhteydessä järjestetään vuosittain kansainvälinen musiikkikonferenssien kilpailu Yearly Music Conference Awards, Tallinn Music Week palkittiin parhaasta konferenssihotellista. Palkinnon vastaanotti festivaalin kotihotelli Nordic Hotel Forum. Tallinn Music Week on palkittu arvostetusta tapahtumasta aiemminkin: esimerkiksi viime vuonna se valittiin parhaaksi uudeksi pienfestivaaliksi.
Hotellimme ansioiksi mainittiin sijaintimme vain lyhyen kävelymatkan päässä tapahtumapaikoista sekä virkistyskeskuksemme uima-altaineen ja vanhan kaupungin yli ulottuvine näkymineen, mikä ilahduttaa erityisesti kaikkia festivaalin ulkomaisia vieraita.
Olemme tukeneet Tallinn Music Weekiä alusta pitäen, ja mielestämme se on yksi vuoden tärkeimmistä kulttuuritapahtumista. Nautimme vieraidemme kanssa aina festivaalin luomasta erityisestä ilmapiiristä. Haluamme onnitella Tallinn Music Weekiä suuren tunnustuksen johdosta ja toivomme, että yhteistyömme jatkuu myös tulevaisuudessa!
Concierge-palvelu hotellissamme

Hotellissa on mukava rentoutua, mutta välillä täytyy hoitaa asioita myös kaupungilla. Vaikka hotellimme sijaitsee aivan Tallinnan ytimessä, niin mitä tehdä silloin, kun määränpää on kauempana? Tai silloin, kun asiat on hoidettu ja tekisi mieli viettää leppoisaa vapaa-aikaa, muttei tiedä, mitä vieraassa kaupungissa voisi tehdä?
Tällöin apuun rientävät mukavat ja kielitaitoiset nuoret naiset Travelease-yrityksestä, joka on aloittanut toimintansa hotellimme vastaanoton yhteydessä.
He avustavat erilaisten kuljetuskysymysten ratkaisemisessa ja esimerkiksi hankkivat yhteiskuljetus- ja helikopteriliput, etsivät kuljetuspalvelun tarjoajan tai huolehtivat jopa limusiinin vuokraamisesta. Heiltä saa myös tietoa kaupungin ja lähiympäristön jännittävistä tapahtumista sekä siitä, kuinka viettää mahdollisimman mieleenpainuvaa vapaa-aikaa. He huolehtivat niin romanttisten retkien kuin kiinnostavien kiertoajeluiden tai jännittävien moottoripyöräseikkailujenkin järjestämisestä.

Toivomme, että tämä mahdollisuus muuttaa Tallinnan-vierailusi entistäkin rikkaammaksi ja mieleenpainuvammaksi!
Lennusadam ja TV-torni kutsuvat tutustumaan

Nyt on entistä enemmän hyviä syitä tulla Tallinnaan: kaupunkiin on avattu kaksi kiehtovaa paikkaa, joissa ei varmasti aika käy pitkäksi. Sinua odottavat Lennusadam ainutlaatuisine vesitasohalleineen sekä Viron korkein rakennus: jännittävä Tallinnan TV-torni.
Lennusadam on todellinen arkkitehtuurin helmi, minkä lisäksi siellä voi kohdata oikeita legendoja: Viron ensimmäinen, tänä vuonna 80-vuotisjuhlaansa viettävä sukellusvene Lembit, jäänmurtaja ja höyryalus Suur Tõll sekä vesitaso Short 184, jolle hallit tarjosivat kodin jo 1920- ja 1930-luvuilla. Lisäksi Lennusadamissa on runsaasti jännittäviä mahdollisuuksia testata omia merenkulkutaitojaan.
314 metrin korkuinen Tallinnan TV-torni valmistui vuoden 1980 Moskovan kesäolympialaisiin. Nyt se on avattu uudelleen yleisölle. 170 metrin korkeudessa sijaitseva näköalatasanne (johon pikahissi nousee vain 49 sekunnissa) tarjoaa henkeäsalpaavat, joka suuntaan avautuvat näkymät. Lisäksi tornissa on monia jännittäviä näyttelyitä ja muuta kiinnostavaa tekemistä. Siellä voi muun muassa katsella 3D-elokuvia, ja ensimmäisen kerroksen TV-studiosta voi lähettää muutamassa minuutissa valmistuvan videotervehdyksen ystävälle vaikkapa toiselle puolelle maapalloa.
Kutsumme sinut vierailemaan näissä hauskoissa paikoissa. Majoitukseen löydät sopivan paketin hotellimme kotisivuilta!
Google Maps tuo hotellimme lähemmäksi

Ihmiskunta on vuosisatojen ajan uskonut, että maailma kehittyy koko ajan yhä paremmaksi paikaksi. 1900-luku, jolloin matkustamisesta tuli paljon yksinkertaisempaa ja elektroniikka kehittyi huimasti, on osoitus tästä kehityskulusta.
Nyt asiat ovat kehittyneet jo niin pitkälle, että meillä on mahdollisuus tietokoneen ääressä istuen tutustua paikkoihin eri puolilla maailmaa. Näin vältymme tilanteilta, joissa hotelliin saapuessamme huomaamme, että oman kuvauksensa mukaan kaupungin parhaalla paikalla sijaitseva hotelli seisookin kaatopaikan ja romuttamon naapurissa.
Oma hotellimme sijaitsee Tallinnan ytimessä, keskellä keskustaa. Se, joka ei usko, voi tarkistaa asian nyt myös Google Mapsista. Vielä parempi on, että tulet itse paikan päälle joko yöpymään tai nauttimaan ravintolamme herkullisesta tarjonnasta. Olkoon Google Maps kuinka hyvä tahansa, omat silmät näkevät aina parhaiten!
worldhotels  Euroopa Liit
Viru väljak 3, 10111 Tallinn, Viro
Puh: +372 622 2900 | Skype: forum_reservations | forum@nordichotels.eu
Seuraa meitä
Facebook   Twitter   YouTube