Jos et näe tätä uutiskirjettä oikein, klikkaa tästä
Nordic Hotel Forum

Kesä on päättymässä, eikä ulkoilma enää aina suuremmin houkuttele. Miksis et tulisi nauttimaan ensimmäisistä syyssäistä hotellimme aulabaarin. Täällä voit muistella kevyen lambruscon ja maistuvan jälkiruoan kanssa kesän huippuhetkiä ja laatia suunnitelmia syysruskan sekä pitkän talven ajalle. Vaikka joulunpyhiin on vielä hieman aikaa, haluan jo nyt toivottaa sinut tervetulleeksi hotelliimme tänäkin jouluna. Pääkokkimme Oleg Alasi valmistaa  tänäkin vuonna herkullisen kolmen ruokalajin jouluaterian.
Olemme tietysti kaikin puolin avuksi viihtyisän joulujuhlanne järjestämisessä.   

Mukavaa syksyn alkua toivottaen
allkiri
Feliks Mägus
Nordic Hotels OY:n toimitusjohtaja

Pääkokki yllättää jälkiruoalla

Hotellimme pääkokilla Oleg Alasilla on tapana tarjota yllätyksiä sekä vieraillemme että  koko hotellin henkilökunnalle.
Syksy on jo lähellä ja syyskuussa mukava kahvihetki ulkona ei ilmojen takia aina onnistukaan. Hyvä vaihtoehto tähän on hotellimme aulabaari.
Istahda mukavaan nojatuoliin takkatulen loisteeseen ja nauti viihtyisässä ilmapiirissä herkullisesta jälkiruoasta, jonka pääkokkimme on valmistanut yhteistyössä Eesti Maitsed (Viron makuelämyksiä) -ohjelman kanssa. Koska kesä on juuri päättynyt, tarjolla on kevyttä kesäviiniä lambruscoa tunnetulta Veinisõber-viiniasiantuntijalta. Viiniä nautiskellessa voit muistella vaikka mennyttä kesää.
Miten houkuttelevaa! 
Voitimme taas palkinnon

Nordic Hotel Forum pääsi loppukarsintaan Baltic Ambassador -ohjelman järjestämässä kilpailussa Baltian maiden parhaasta matkakohteesta.

Mainittakoon vielä, että Baltic Ambassador ei ole yksittäinen henkilö, joka asettaa riviin kohteet, joista pitää tai ei pidä, vaan kyseessä on Itämeren parhaita matkakohteita esittelevä ohjelma. Se tekee yhteistyötä satojen matkatoimistojen sekä tapahtumanjärjestäjien kanssa ja esittelee Baltian maiden matkakohteita, joita toimistot ja järjestäjät vuorostaan arvioivat. Valinnan kriteereinä ovat mm. moitteettomat matkajärjestelyt, hinta-laatusuhde sekä paikalliskulttuurin esittely.
Teimme vaikutuksen kaikissa edellä mainituissa valintaluokissa. Olemme iloisia voittamastamme palkinnosta ja lupaamme tehdä kaiken voidaksemme tarjota positiivisia yllätyksiä myös vastaisuudessa!
Tallinn International Horse Show kymmenettä kertaa!

Lokakuussa pidetään Tallinnassa jo kymmenettä kertaa mahtava Tallinn International Horse Show -tapahtuma. Saku Suurhallissa 5.–7. lokakuuta järjestettävä Tallinn International Horse Show tarjoaa kolmena päivänä korkeatasoisia ratsastuskilpailuja sekä hevosshow’ta. Kaiken kruunaa tietenkin maailmancupin Tallinnan osakilpailujen pääluokka, Alexela Grand Prix. Eikä tässä vielä kaikki: kilpailuihin osallistuvien Euroopan parhaiden kilpahevosten ja ratsastajien lisäksi ohjelmassa on huipputason viihdettä sekä ajanvietettä kaikenikäisille.

Onnittelemme Tallinn International Horse Show’ta ensimmäisen pyöreän vuosipäivän johdosta ja lupaamme panostaa kotimaisen ratsastuskulttuurin kehittämiseen ja jatkuvuuteen, sillä  Nordic Hotel Forumin mielestä se on tärkeä osa virolaista kulttuuria!
Taidemuseo yllättää 1920-luvun avantgarde-näyttelyllä

Pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Viron taidemuseo järjestää tänä vuonna useita kiinnostavia näyttelyjä. Eräs yllättävimpiä niistä on elokuun lopulla avattu näyttely 1920–1930 -luvuilla toimineen avantgarde-taideryhmän Eesti Kunstnikkude Rühmin tuotannosta.
Aikakausi 90 vuotta sitten oli vallankumouksellinen monessa merkityksessä: maailmaa järkyttänyt ensimmäinen maailmansota oli päättynyt, ja sen tuloksena oli syntynyt useita uusia valtioita, myös Viro. Kaikki vanha näytti olevan kadonnut, ja tulossa oli jotain tuntematonta, modernia ja uutta. Tämä ilmeni taiteessa ja kirjallisuudessa sekä muotoilussa.
Usein luullaan, että suurta taidetta tehdään ainoastaan Pariisissa ja muissa suurkaupungeissa, mutta todellisuudessa ainakin 1900-luvulla paikalliset taiteilijamme olivat melkein yhtä hyviä. Sen todistaa myös tämä näyttely, joka esittelee taiteilijoittemme modernia maailmankuvaa esimerkiksi huonekalumuotoilussa ja teatterisomistuksessa.
Suosittelemme kaikkia käymään näyttelyssä ja vaihtamaan myöhemmin mielipiteitä hotellimme aulabaarissa. Tarjoamme tietenkin tarvittaessa myös yösijan!
worldhotels  
Viru väljak 3, 10111 Tallinn, Viro
Puh: +372 622 2900 | Skype: forum_reservations | forum@nordichotels.eu
Seuraa meitä
Facebook   Twitter   YouTube