Jos et näe tätä uutiskirjettä oikein, klikkaa tästä
Nordic Hotel Forum

Joulukuu on aikaa, jolloin teemme yhteenvetoja päättyvästä vuodesta ja suunnitelmia uudelle vuodelle. Jouluna vietämme aikaa meille tärkeiden ihmisten kanssa.
Sen vuoksi kutsumme Sinut vuoden viimeisenä kuukautena Nordic Hotel Forumiin nauttimaan vieraanvaraisuudestamme läheistesi tai työtovereittesi kanssa.

Antoisaa loppuvuotta toivottaen
allkiri
Feliks Mägus
Hallituksen puheenjohtaja

Lahjoita jouluna jotakin hyvää työntekijöillesi

Joulu on lahjojen antamisen aikaa. Joskus vain on vaikeaa löytää juuri se oikea ja sopiva lahja.
Perinteisen lahjan sijasta onkin mahdollista lahjoittaa mukava elämys. Lahjoita henkilökunnallesi vaikkapa ateria hotellimme Monaco-ravintolassa. Voit valita erinomaisen kolmen ruokalajin joululounaan tai jouluillallisen, jonka hotellimme keittiömestari Oleg Alasi on koostanut erityisesti joulun pyhiä ajatellen.  Kolmen ruokalajin jouluaterian hinta on 29 euroa yhdeltä henkilöltä.

Eikä siinä vielä kaikki. Makuelämysten ja viihtyisän ympäristön lisäksi lahjoitamme koko henkilökunnallenne pääsyn rentoutuskeskukseemme, josta avautuu upea näköala. Pimeän ja kylmän talven keskellä voitte lämmitellä kuumassa saunassa ja rentoutua uima-altaassa, ja tämä virkistävä elämys antaa voimia uuteen vuoteen.

Mikäli tämä (vähintään kuudelle henkilölle tarkoitettu) tarjouksemme tuntuu juuri sopivalta joululahjalta henkilökunnallesi, ota yhteyttä puhelimitse numeroon 622 2999 ja voimme sopia yksityiskohdista.
Pohjoismaiden sinfoniaorkesterin 15-vuotispäivän konsertti Tallinnassa

Anu Talin johtama Pohjoismaiden sinfoniaorkesteri esiintyi joulukuun alussa jälleen Tallinnassa. Tämä kansainvälinen, kymmenen eri maan huipputason ammattimuusikoista koostuva orkesteri, jonka tavoitteena on esitellä virolaista musiikkia ja kulttuuria maailmalla, järjesti Tallinnassa 15-vuotispäiväkonsertin. Konsertit järjestettiin 6. ja 7. joulukuuta Estonian konserttisalissa, ja ohjelmassa oli Mozartin viulukonsertto nro 3 sekä Mahlerin sinfonia nro 5. Kapellimestarina toimi Anu Tali ja solistina Sergei Dogadin Venäjältä.

Onnittelemme Pohjoismaiden sinfonikkoja heidän 15-vuotispäivänsä johdosta ja kiitämme heitä pitkäaikaisesta yhteistyöstä. Olemme mukana myös tulevaisuudessa siksi, että tallinnalaiset ja kaupunkimme vieraat saisivat kuulla pohjoismaista laatumusiikkia.
Palkitsimme parhaimman nuoren!

Hyvä palvelu on tärkeää. Viron hotelli- ja ravintolaliitto tuki myös tänä vuonna 11 parasta hotelli- ja ravintola-alalla opiskelevaa nuorta stipendillä tehdäkseen palvelualan koulutusta tunnetuksi ja parantaakseen majoitus- ja ravintola-alan osaamista.
Hyvää palveluamme ovat kehuneet vieraamme  ja riippumattomat asiantuntijat. Tästä syystä emme ainoastaan toimi Viron hotelli- ja ravintolaliitossa vaan tuemme lisäksi Nordic Hotel Forumin stipendillä nuoria tulevia kollegoitamme.

Tänä vuonna stipendin sai Triin Vaher, joka suoritti meillä harjoittelujaksonsa ja on nyt  hyvä kollegamme ja jatkaa samalla opintojaan Tallinnan palvelualan opistossa.
Onnittelut!
Robbie Williamsin ainutlaatuinen konsertti Tallinnassa

Yksi kaupunkimme nähtävyyksistä on ehdottomasti Tallinnan laululava. Kaikkia virolaisia yhdistävän ja joka neljäs vuosi järjestettävän laulujuhlan lisäksi laululavalla on esiintynyt myös useita maailman huipputähtiä aina Madonnasta Rolling Stonesiin.
20. elokuuta 2013 laululavan areenalle astuu menestynein brittiläinen sooloartisti Robbie Williams, joka on tehnyt tänä vuonna loistavan comebackin. Robbie tulee Tallinnaan kiertueensa ”Take The Crown – Stadium Tour 2013” yhteydessä. Erityiseksi konsertin tekee se, että Tallinna on tämän alueen ainoa kaupunki, jossa hänen supershow’nsa on mahdollista nähdä. Hän ei nimittäin esiinny ensi vuonna Tukholmassa tai Helsingissä, ei Vilnassa eikä Riiassa, ei Moskovassa eikä Pietarissa – vaan ainoastaan täällä Tallinnan laululavalla.
Mikäli et vielä ole varma ensi vuoden Tallinnan-vierailustasi, 20. elokuuta on varmasti hyvä syy vierailuun! Varmaa on, että et ole ainoa vierailija tuona päivänä, joten jos haluat majoittua mukavasti keskustassa vain 15 minuutin kävelymatkan päässä laululavalta, varaa huone hotellistamme ajoissa!
worldhotels  
Viru väljak 3, 10111 Tallinn, Viro
Puh: +372 622 2900 | Skype: forum_reservations | forum@nordichotels.eu
Seuraa meitä
Facebook   Twitter   YouTube