Jos et näe tätä uutiskirjettä oikein, klikkaa tästä
Nordic Hotels | Galleria | Huoneet | Sijainti | Ravintola Monaco | Konferenssi | Erikoistarjoukset | Yhteistietot
Nordic Hotel ForumNordic Hotel Forum
Nordic Hotel Forum
HYVÄÄ KULTTUURIVUOTTA! 

Huolimatta taloudessa vallinneesta suuresta epävarmuudesta, vuosi 2010 oli Nordic Hotel Forumin kannalta onnistunut vuosi - majoitimme ennätysmäärän vierailijoita ja ansaitsimme ennätysliikevaihdon. Vuoteen 2009 verrattuna hotellissamme yöpyi vieraita 20 % enemmän. Kiitän kaikkia lukijoita, jotka antoivat panoksensa tähän kasvuun.

Vuonna 2010 teimme yhteistyötä useiden hienojen kumppaneiden kanssa.
Mainitsen niistä muutamia - Pohjoismaiden sinfoniaorkesteri (Põhjamaade Sümfooniaorkester) ja ERSO (Viron valtion sinfoniaorkesteri), musiikkifestivaalit Tallinn Music Week, Maailmaküla ja Juu Jääb, International Horseshow ja monia muita. Yhdeksi vuoden kohokohdista kehittyi tietenkin perinteinen yhteistyö PÖFF-elokuvafestivaalin kanssa. Vuoden päättivät Tallinnan joulumarkkinat Rotermannin korttelissa. Useimpien näiden yhteistyökumppaneiden kanssa työskentelemme yhdessä varmasti myös alkaneena vuonna tarjoamalla Nordic Hotel Forumin vieraille kulttuurinautintoja.

Vuosi 2011 on euron ja kulttuurin vuosi. Sekä Viron liittyminen euroalueeseen että myös Tallinnan asema kulttuuripääkaupunkina vaikuttavat pidempään kuin vain vuoden 2011 ajan. Euro tuo Virolle turvallisemman aseman Euroopan taloudessa ja Nordic Hotel Forumille vankemman pohjan tuleville toimille, tulojen kasvattamiseen ja kannattavuuden parantamiseen. Tämä puolestaan luo meille paremmat mahdollisuudet sekä tuotekehitykseen että palvelun laadun parantamiseen. Kulttuuripääkaupunki ja sen sadat kulttuuritapahtumat esittelevät Viroa perinteiden ja korkean kulttuurin maana, jossa myös hotellit ja ravintolat ovat eurooppalaista tasoa. Nordic Hotel Forum ja ravintola Monaco kuuluvat varmasti parhaiden esimerkkien joukkoon.

Hyvät vierailijat, toivotamme teille hyvää alkanutta kulttuurivuotta ja odotamme teitä Nordic Hotel Forumiin, Tallinnan kulttuuriystävällisimpään hotelliin!
 

Parhain terveisin

allkiri

Feliks Mägus
Hallituksen puheenjohtaja
Nordic Hotels OÜ

Liisi Koiksonin esiintyminen Nordic Hotel Forumissa!

Uuden vuoden kunniaksi Nordic Hotel Forum tarjoaa mahdollisuuden tulla kuuntelemaan Liisi Koiksonin esiintymistä lobby-baarissa 3. helmikuuta 2011 klo 20 alkaen. Liisi Koikson esittää musiikkia tuoreimmalta albumiltaan ”Ettepoole”. Ota ystäväsi mukaan, tule nauttimaan takkatulesta, viihtyisästä ympäristöstä ja todellisen lahjakkuuden aisteja kiihottavista lauluista.
PS! Konsertti on ilmainen.

Ystäväsi ansaitsee vain parasta!

Älä unohda ystävääsi ystävänpäivänä, vaan tarjoa hänelle elämyksellinen kynttiläillallinen ravintola Monacossa.
Ravintola Monacon keittiömestari Oleg Alasi on kehittänyt päivää varten erikoismenun, johon kenenkään ei tarvitse pettyä. Jokainen todellinen ystävä ansaitsee osansa makunautinnosta!

Kaksi lasillista kuohuviiniä ja alkupalat
***
Herukkaviinissä haudutettua kauriin ja villisian lihaa,
kasviksia ja mietoja maustekasveja lehtitaikinassa
***
Lämmin suklaafondant ja litsisorbetti

Hinta kahdelle 33 EUR / 516.34 EEK

Varaukset ja lisätiedot:
Puh. +372 622 2999
Faksi +372 622 2888
forum@nordichotels.eu

Tarjous on voimassa 14.–26.2.2011

Nordic Hotel Forum on edustettuna Tallinnan lentokentällä!

Marraskuusta 2010 alkaen Nordic Hotel Forum on ollut edustettuna Tallinnan lentokentällä Viron Expo-keskuksessa, joka on maailman ensimmäinen lentokentällä sijaitseva kiinteä näyttely. Nordic Hotel Forumin Expo-keskuksen edustustossa on myös Skype-videopuhelin, jolla voi soittaa videopuheluita niin ystävilleen kuin myös Nordic Hotel Forumin vastaanottoon.
Nordic Hotel Forum uskoo, että edustus Expo-keskuksessa kasvattaa yrityksen tunnettavuutta ja asiakaskuntaa, koska lentokentän kautta kulkee vuosittain noin 1,8 miljoonaa matkustajaa. Oleskellessasi Tallinnan lentokentällä, pistäydy myös Nordic Hotel Forumin jännittävässä edustustossa!
 

Eesti Laul 2011

Eesti Laul 2011, loistelias päätöskonsertti, järjestetään jo 26. helmikuuta Nokia-konserttitalossa.
Juontajina ovat Märt Avandi ja Ott Sepp. Konsertin voittaja edustaa Viroa Eurovision laulukilpailussa, joka tänä vuonna järjestetään Saksassa.
Lue lisää
 

Wienin Strauss-orkesteri

Alkukeväällä, 15. maaliskuuta Nokia-konserttitaloon saapuu esiintymään Strauss-festivaaleilta tunnettu Wienin orkesteri.
Wienin Strauss-orkesteri on saavuttanut kansainvälistä tunnustusta wieniläismusiikin omaperäisistä tulkinnoistaan. Esitettäväksi tulee laaja valikoima klassikkoteoksia, mutta myös Straussien dynastian luomaa musiikkia sekä Wienin operettitaiturien luomuksia.
Yleisön suuren mielenkiinnon ansiosta orkesteri antaa Tallinnassa lisäkonsertin, joka järjestetään 16. maaliskuuta.
Liput myynnissä 15%:n alennuksella 28.2.2011 asti.
Lue lisää

worldhotels tallinn 2011 Euroopa Liit
Viru väljak 3, 10111 Tallinn, Viro
Puh: +372 622 2900 | Skype: forum_reservations|forum@nordichotels.eu
Seuraa meitä Facebook Twitter YouTube