Jos et näe tätä uutiskirjettä oikein, klikkaa tästä
Nordic Hotels | Galleria | Huoneet | Sijainti | Ravintola Monaco | Konferenssi | Erikoistarjoukset | Yhteistietot
Nordic Hotel ForumNordic Hotel Forum
Nordic Hotel Forum
Hyvät ystävät!

Ystävänpäivä kului pakkasessa, mutta sydämemme olivat ja ovat kuitenkin täynnä ystävyyttä ja lämpöä. Päivät ovat jo pitempiä ja korkeammalta paistava aurinko enteilee tulevaa kevättä - luminen talvi ei kuitenkaan halua päättyä. Tänä vuonna virolaisten perinteistä juhlaa, laskiaista, vietetään 8. maaliskuuta, jolloin vietetään myös kansainvälistä naistenpäivää, jota on alettu juhlia taas enemmän. Nordic Hotel Forum kutsuu kaikki naistenpäivää ja laskiaista viettävät ravintola Monacoon 8. maaliskuuta nauttimaan laskiaismenusta ennen mäenlaskua tai sen jälkeen. Tule ja ota kaverisi mukaan!

Parhain terveisin

allkiri

Feliks Mägus
Hallituksen puheenjohtaja
Nordic Hotels OÜ

Nordic Hotel Forum toivottaa sinulle pitkiä liukuja!

8. maaliskuuta on laskiaistiistai. Vanhan kansan uskomusten mukaan pitkä mäenlasku lupasi hyvää viljasatoa, runsasmaitoisia lehmiä, tuuheavillaisia lampaita ja kaikin puolin onnistunutta ja iloista vuotta. Ota mukaan tiimisi tai ystäväsi ja laskekaa yhdessä pitkä, menestyksekästä vuotta tuova liuku ja tulkaa sen jälkeen nauttimaan kolmen ruokalajin laskiaismenusta Nordic Hotel Forumin ravintola Monacoon. Varaa pöytä puhelimitse 622 2999 tai sähköpostitse forum@nordichotels.eu.

Laskiaismenu

Hernekeittoa ja rapeaa savulihaa
***
Hapankaalipelmenejä, savustettua valkosipulitahnaa ja omenavuokaa
***
Mustikkaista juustokakkua ja pehmeää vaniljavaahtoa

Hinta yhdelle 9,50 € / 148,65 kr
*Kaikkia ruokia on mahdollista tilata erikseen lounashinnaston mukaan.

Tarjous voimassa 7.–11.3.2011 klo 12–17.
Ennakkotilaukset klo 12–23.

Varaukset ja lisätiedot:
Puh. +372 622 2999
Faksi +372 622 2888
forum@nordichotels.eu

Viron suurin musiikkifestivaali Tallinn Music Week starttaa jälleen!

Tallinn Music Week alkaa taas 24. maaliskuuta ja tarjoaa kaikille jatsin, folkin, raskaan rokin, valoisan indien, punkin ja modernin tanssimusiikin ystäville mahdollisuuden tarttua festivaaliohjelmaan ja saada kahden illan ja yön aikana melko kattava katsaus Viron nykymusiikin tapahtumista Tallinnan klubeissa, baareissa ja konserttisaleissa. Odotettavissa on myös melko kattava katsaus pohjoisten naapureittemme suomalaisten parhaista paloista. Myöskään Latvian, Liettuan ja Venäjän kyvyistä ei ole pulaa ja kaikkein kaukaisin festivaaliesiintyjä saapuu peräti Kanadasta. Yhteensä esiintyjinä on reilusti yli 100 bändiä.

Tallinn Music Week tuo festivaaleille Viroon lähes 100 musiikkiteollisuuden vaikuttajaa ympäri Eurooppaa. Laajan festivaalin lisäksi Nordic Hotel Forumissa pidetään 25. ja 26. maaliskuuta musiikkiteollisuuden tulevaisuudesta ja nykytilasta konferenssi, jossa keskitytään etenkin musiikkialan uusiin liiketoimintamalleihin ja taidokkaaseen markkinointiin sekä käsitellään erikseen kansainvälisen musiikkimanagerin työn erityispiirteitä.

Mukavaa kykyjenmetsästystä!
Katso ohjelma ja bändit täältä: www.tallinnmusicweek.ee.
 

Kaleva Travel -asiakaskortilla 10 % alennusta Nordic Hotel Forumin aulabaarista ja ravintola Monacosta. Hyödynnä asiakasetusi nauttiessasi herkullisia cocktaileja Nordic Hotel Forumin aulabaarissa tai aterioidessasi gourmet-ravintola Monacossa.

worldhotels tallinn 2011 Euroopa Liit
Viru väljak 3, 10111 Tallinn, Viro
Puh: +372 622 2900 | Skype: forum_reservations|forum@nordichotels.eu
Seuraa meitä Facebook Twitter YouTube