Jos et näe tätä uutiskirjettä oikein, klikkaa tästä
Nordic Hotels | Galleria | Huoneet | Sijainti | Ravintola Monaco | Konferenssi | Erikoistarjoukset | Yhteistietot
Nordic Hotel ForumNordic Hotel Forum
Nordic Hotel Forum

Kevät avaa kesäterassin! 

Kevät on virallisesti alkanut: aurinko paistaa, ja lumikin on vihdoin sulanut. Kevät tuo hymyn huulille ja puhaltaa uusia tuulia niin vaatetukseemme kuin vapaa-ajanviettosuunnitelmiimmekin.
Siksi mekin avaamme lämpimien ilmojen saavuttua suositun kesäterassimme. Tämä vaatii tosin vielä hieman valmisteluja, mutta odotamme sinua paikalle jo toukokuun loppupuolella. Hotellimme keittiömestari Oleg Alasi valmistelee siihen mennessä erityisen, kesäisen kevyen menun, ja luonnollisesti kesäterassiltamme löytyy myös juomia jokaiseen makuun.

Tule kesäterassillemme työkavereiden, liikekumppanin, ystävien, oman rakkaan, tuttavien tai kenen tahansa kanssa. Voit myös viettää aikaa mietiskellen ja katsellen ympärilläsi vellovaa Tallinnan vilskettä ja vilinää, koska sijaitsemme aivan pääkaupunkimme Tallinnan sydämessä.

Se joka on käynyt, tietää – se joka ei vielä ole käynyt, tulkoon!

Tapaamisiin
allkiri

Feliks Mägus
Hallituksen puheenjohtaja
Nordic Hotels OÜ

Supertähdet asuvat Nordic Hotel Forumissa

Hotellimme tunnetaan kulttuurin ystävänä. Täällä viihtyvät niin PÖFFin vierailijat kuin myös muiden suurempien ja pienempien festivaalien esiintyjät ja tähdet.
Olemme erittäin iloisia, että Tallinnassa vierailevat maailmankuulut tähdet tuntevat jo hotellimme. Jotta myös nousevat, tulevaisuudessa maallemme tunnettuutta tuovat virolaistähdet tietäisivät Nordic Hotel Forumin, olemme tehneet jo vuosia yhteistyötä suositun televisio-ohjelman ”Viro etsii supertähteä” kanssa.
Hotellissamme ovat yöpyneet niin voittajaksi kruunatut supertähdet Birgit Õigemeel, Jana Kask ja Ott Lepland kuin myös ohjelmasta tuulta siipiensä alle saanut Luisa Värk sekä monien tyttöjen silmänilo Märten Kuningas.

Olemme jatkaneet yhteistyötä myös tänä vuonna, kun TV3 lähettää ohjelman neljännen tuotantokauden. Tälläkin kertaa finalistit asuvat hotellissamme. Salaisuutena voidaan kertoa, että sunnuntai-iltainen lähetys ei suinkaan ole ainut mahdollisuus nähdä suosikkejaan, vaan heidät voi nähdä vilaukselta melkein joka päivä myös täällä, kun vietät aikaa hotellimme lobby-baarissa.
Varmaa on myös se, että huolimatta siitä, missä järjestyksessä ja millaisin tuntein supertähtiehdokkaat lähtevät kilpailusta, he ovat varmasti kokeneet hotellissamme iloisia elämyksiä.

Pohjoismaiden sinfoniaorkesteri tapaa Tallinnassa

Nordic Hotel Forum tukee kulttuuria. Siksi meillä on ilo kutsua sinut 2. ja 3. toukokuuta klo 19 Estonian konserttisaliin Pohjoismaiden sinfoniaorkesterin konserttiin ”Tapaamispaikkana Tallinna”, jonka kapellimestarina toimii Tallinnan oma tyttö Anu Tali.
Anun mukaan konserttia ei kannata verrata kauden avajaiskonserttiin, joka noudatteli syksyn tummaa syvyyttä. Uusi konsertti on vuodenajan mukaan keväisen toiveikas.
Konsertin avaava ”Avafanfaarid” on omistettu nyt jo keskuudestamme poistuneelle virolaisen musiikin suurmiehelle Eino Tambergille, joka pysyy aina Viron musiikin ylpeytenä.
Sitä seuraa WOW! eli ”Wing on Wing”, joka on yhden tunnetuimman suomalaisen säveltäjän ja kapellimestarin, Esa-Pekka Salosen, tuoreimpia teoksia.
Yhtään keväistä konserttia ei luonnollisestikaan voi toteuttaa ilman Mahleria. Se joka on nähnyt Alppien vuoristopurojen tulvivan ja kuullut rinteillä ilta-auringossa laiduntavan karjan kaipaavat kellot, tietää, mikä inspiroi säveltäjää luomaan teoksensa. Konsertin päättää Ravelin ”Daphnis ja Chloe” – teos, joka puhuu puolestaan!
Kapellimestari Anu Tali päättää: ”Haluan kiittää teitä, että annatte meidän yhä uudelleen soittaa aikamme musiikkia ja etsitte kanssamme nykytaiteen luonnetta, kasvoja ja hermoja. Emme voi elää museossa, kun elämä vie jatkuvasti eteenpäin. On elettävä tässä ja nyt! Miksi emme siis pohtisi, millainen aikamme oikeastaan on ja millaisia me itse olemme.”
Olemme iloisia, että hotellimme on antanut panoksensa konsertin onnistumiseen. Tee sinäkin niin ja osta lippusi Eesti Kontsertin tai Piletilevin myyntipisteistä.

Nähdään konsertissa!

worldhotels tallinn 2011 Euroopa Liit
Viru väljak 3, 10111 Tallinn, Viro
Puh: +372 622 2900 | Skype: forum_reservations|forum@nordichotels.eu
Seuraa meitä Facebook Twitter YouTube