Jos et näe tätä uutiskirjettä oikein, klikkaa tästä
Nordic Hotels | Galleria | Huoneet | Sijainti | Ravintola Monaco | Konferenssi | Erikoistarjoukset | Yhteistietot
Nordic Hotel ForumNordic Hotel Forum
Nordic Hotel Forum

Matkustelen paljon työni puolesta, ja olen nähnyt kaikenlaisia hotelleja, mutta tulen aina mielelläni Nordic Hotel Forumiin. Täällä vallitsee mukava ilmapiiri, ja henkilökunta saa asiakkaansa viihtymään niin hyvin, että he haluavat palata tänne yhä uudelleen ja uudelleen.
 

Kaupo Karelson, tuottaja
 

 

Kerrotaan, että Tallinna tarjoaa tuhansittain mahdollisuuksia virkistykseen ja vapaa-ajanviettoon

Tallinna on kaupunki, josta löytyy useita hyviä maailmanluokan ravintoloita. Olemme iloisia siitä, että eräs niistä sijaitsee juuri meidän hotellissamme. Onneksi tämä ei ole ainoastaan meidän mielipiteemme, vaan samaa mieltä kanssamme on Viron Kulinaarinen Instituutti.  Erottaakseen jyvät akanoista Viron Kulinaarinen Instituutti on päättänyt merkitä kaupunkimme parhaat ravintolat Tallinn Dining Menu -kyltein ja -logoin. Tempauksen ideana on tarjota tallinnalaisille ja vierailijoille keittiöidemme parasta antia, samalla se kiinnittää huomion pohjoismaisen keittiön erikoisuuksiin sekä siihen tosiasiaan, että Euroopan kulttuuripääkaupunki Tallinna 2011 on myös Euroopan ruokakulttuuripääkaupunki. Näin voidaan esitellä virolaista keittiötä, jota leimaavat neljä selvästi erilaista vuodenaikaa, ja tarjota parasta, mitä Viron pelloilla, metsillä ja vesillä on annettavanaan. Se on samalla kulinaarinen kumarrus sekä vaativille makujenmetsästäjille että niille, jotka etsivät jotain nopeaa suuhunpantavaa.
Olemme iloisia siitä, että ravintolamme voi panostaa tähän tempaukseen, josta suuri kiitos kuuluu pääkokillemme Oleg Alasille.

Paljon onnea Viron uudelle supertähdelle!

Helmikuusta kesäkuuhun hotellissamme asuivat tämän vuoden Supertähti-ohjelman finalistit. Ensimmäisestä Supertähti-lähetyksestä alkaen TV-katsojat ovat jännittäneet, kenestä tulee Viron supertähti, joka voittaa 10 000 euroa sekä Universal Musicin levytyssopimuksen. Nyt tämä on lopullisesti ratkaistu – Viron uusi supertähti on Liis Lemsalu!
Nuoresta iästään ja uudesta tittelistään huolimatta Liis suhtautuu voittoonsa rauhallisesti. Hän ei aio jäädä lepäämään laakereilleen, vaan haluaa ottaa levytyssopimuksesta kaiken irti ja suunnata maailman suurille lavoille – eikä ainoastaan itsensä, vaan koko Viron puolesta. Olemme ylpeitä, että olemme saaneet olla tukemassa virolaista nuorta kykyä matkallaan maineeseen ja toivomme, että maailman suurilta lavoilta palattuaan hän tulee taas lataamaan akkujaan hotelliimme, aivan kuten hän teki ohjelmaa tehtäessä menestyksensä alkumetreillä.

Tule ja osallistu laulujuhliin

Usein pohditaan, mitä kansaa me virolaiset oikeastaan olemme. Olemmeko metsäkansaa, merikansaa, perunakansaa vai eniten internetiä maailmassa käyttävää kansaa? Koska meitä on miljoona, vastauksia tuohon kysymykseenkin on miljoona. Kysymys saattaa herättää kiivasta keskustelua, mutta tosiasia on kuitenkin se, että suurin osa virolaisista pitää itseään ennen kaikkea laulukansana. Ja onhan siihen syytäkin. Viimeisen 800 vuoden aikana, joista vain 50 olemme olleet itsenäisiä, juuri laulu on antanut meille voimaa jäädä virolaisiksi. Lauluperinteemme suurin juhla on tietenkin laulujuhla, joka saa tuhannet ihmiset kokoontumaan yhteen ja laulamaan niitä samoja, jo vuosisatoja ajankohtaisina olleita kansallisia lauluja. Liika hyvä on pahasta, joten laulujuhlia ei vietetä joka vuosi. Onneksi 2011 sattuu olemaan vuosi, jolloin laulujuhlat taas järjestetään, tällä kertaa nuorten laulujuhlina. Laulujuhlat on merkittävä tapahtuma, joka kannattaa kokea. Hotellimme tarjoaa majoitusta kauempaa tuleville, tai jos haluat vain seurata juhlakulkuetta, niin hotellimme terassi on siihen ehdottomasti paras paikka Tallinnan keskikaupungissa.

Laulujuhlat pidetään 1.–3. heinäkuuta 2011
 

Tarjolla jotain erilaista

Halumme ylittää itsemme tarjoamalla sinulle jotain uutta ja erilaista joka kerta kun saavut luoksemme. Tavoitteeseen päästäksemme asetamme itsemme usein asiakkaan asemaan – näin saamme parhaan kuvan toiveistasi ja tarpeistasi. Tällä tavalla syntyi myös tänä vuonna avattu suosittu kesäterassimme. Mutta mitä siellä sitten tilattaisiin? Viini tuntuu hieman liian hienolta ja olut taas liian arkipäiväiseltä. Mikä olisi sopivan kevyt ja kesäinen juoma? Kevyttä, tyylikästä ja kesäistä on varmasti prosecco, mutta sehän on pullossa, eikä asiakas aina tahdo kokonaista pulloa. Teimme katsauksen maailman trendeihin ja löysimme mainion ratkaisun – nyt tarjoamme kesäterassillamme proseccoa hanasta. Ja se maistuu aivan yhtä hyvältä kuin tuo pullotettu.

Tule ja kokeile itse! Kesäterassimme on auki joka aurinkoinen kesäpäivä puoleen yöhön!

worldhotels tallinn 2011 Euroopa Liit
Viru väljak 3, 10111 Tallinn, Viro
Puh: +372 622 2900 | Skype: forum_reservations|forum@nordichotels.eu
Seuraa meitä Facebook Twitter YouTube