Jos et näe tätä uutiskirjettä oikein, klikkaa tästä
Nordic Hotels | Galleria | Huoneet | Sijainti | Ravintola Monaco | Konferenssi | Erikoistarjoukset | Yhteistietot
Nordic Hotel ForumNordic Hotel Forum
Nordic Hotel Forum

Olen yöpynyt monissa hotelleissa ympäri maailmaa, mutta teidän hotellinne on kaikista paras. Teillä on paras henkilökunta, paras aamiainen ja parhaat omistajat! Odotan jo innolla seuraavaa kertaa, kun saan vierailla hotellissanne – toisessa kodissani.
 


Philip D. Hamilton
Pat Metheny Groupin solisti Yhdysvalloista
Juu Jääb 2011 -festivaalin pääesiintyjä


 

 

Juhlista ensimmäistä koulupäivää viisauden päivän buffetilla

1. syyskuuta vietettävää viisauden päivää ei sovi väheksyä. Se ei ole ainoastaan koulun aloituspäivä, vaan silloin jätetään myös hyvästit kesälle, joka kalenterin mukaan kestää vielä lähes koko kuukauden.
 
Erityisen tärkeä päivä on niille, jotka vasta aloittavat koulutiensä. Päivä tuo mukanaan suuren muutoksen: pienestä lapsesta tulee koululainen. Muistelepa vaikka omaa ensimmäistä koulupäivääsi. Vaikka elämässä on sen jälkeen tapahtunut paljon asioita, säilyy ensimmäinen koulupäivä aina elävänä mielessä.
 
Jos sinun lapsesi aloittaa tänä vuonna koulunkäynnin, tee viisauden päivästä hänelle mahdollisimman mukava. Tule siis hotellimme Monaco-ravintolaan, missä pääkokki Oleg Alasi valmistaa maukkaan buffetin. Buffetin hienot alkuruoat, maukkaat pääruoat ja upeat jälkiruoat terveellisten juomien kera jättävät ainutlaatuisen muiston koulun alusta niin lapsellesi kuin sinulle itsellesikin.
 
Viisauden päivän buffet tekee koulun alkamisesta erityisen mukavan!

Itsenäisyyspäivän laulujuhla yhdisti sydämet

Olipa se sitten kulttuurivuoden ansiota tai ei, tämän vuoden elokuu oli täynnä juhlallisia kulttuuritapahtumia. Yksi suurimmista ja ylevimmistä, joka yhdisti varmasti useimpien virolaisten sydämet, oli Tallinnan laulukentällä järjestetty itsenäisyyspäivän suurkonsertti ”Vabaduse laul”.
 
Tänä vuonna 20. elokuuta tuli täyteen 20 vuotta Viron uudelleenitsenäistymisestä. Päivä oli ehdottomasti juhlimisen arvoinen. Laulukenttä oli täydellinen paikka tällaisen suuren tapahtuman järjestämiseen kahdesta syystä: sinne mahtuu paljon ihmisiä ja juuri sieltä sai alkunsa laulava vallankumous, joka johti Viron itsenäisyyden palauttamiseen.
 
Itsenäisyyttä ja edistystä juhlistettiin konsertissa myös todellisten tähtiesiintyjien johdolla. Lavalle astuivat mm. laulavan vallankumouksen tähdet Justament ja Riho Sibul. Lisäksi parastaan panivat sellaiset nuoret, lahjakkaat ja suositut virolaismuusikot ja -yhtyeet kuin Vaiko Eplik, Jaak Johanson, Chalice, Dagö ja Ewert & the Two Dragons. Lavalla nähtiin myös varsinainen supertähti Sinead O’Connor Irlannista, ällistyttävä norjansaamelainen Mari Boine sekä hanuristi Kimmo Pohjonen suomalaisten ammattipainijoiden ja orkesterin kanssa. Konsertissa esiintyi myös virolaisille tuttu latvialainen stadionrockyhtye Brainstorm. Konsertin päätti arvokkaasti Viron kansainvälisesti tunnetuin artisti Kerli, joka esitti yllätyskappaleen legendaarisen pianisti Rein Rannapin kanssa.
 
Kiitämme kaikkia järjestäjiä suurenmoisesta konsertista!

Tee varauksia hotelliimme Facebookissa

Sellaista ihmistä tuskin enää löytyy, joka ei olisi koskaan kuullut Facebookista. Facebookia käyttävät päivittäin kaikenikäiset ihmiset. Se ei ole pelkkä keskustelusivusto, jossa jaaritellaan ja vitsaillaan, vaan paikka, jossa voi hoitaa asioita mukavasti ja vaivattomasti.
 
Olemme ymmärtäneet Facebookin suosion ja sen tarjoamat mahdollisuudet. Meillä on kaksi aktiivista fanisivua, ja olemme huomanneet, että tavanomaisen tiedon jakamisen lisäksi sivuston kautta pitäisi myös pystyä varaamaan hotellista huoneita. Olisi turhaa vaatia ihmisiä poistumaan Facebookista sen vuoksi, että he voisivat siirtyä hotellimme kotisivuille. Tämän vuoksi Nordic Hotel Forumin Facebook-sivuilla on jo jonkin aikaa ollut sovellus, jonka kautta voi tehdä varauksia suoraan Facebookissa.
 
Tutustu uuteen varausmahdollisuuteemme Facebook-sivuillamme täällä, ja jos pidät sivuista etkä vielä ole Facebook-ystävämme, napsauta samalla ”Tykkää”, niin pysyt kärryillä kaikista uutisistamme.

Ansaitse lentopisteitä meidän kauttamme

Tähän saakka hotellissamme yöpymällä on voinut ansaita mm. Finnair Plusin, Czech Airlinesin, Lufthansan ja KLM:n pisteitä.
Näiden arvostettujen lentoyhtiöiden lisäksi taivaallamme voi kuitenkin nähdä myös airBalticin neonpunaisia lentokoneita. AirBalticin lennoilla Tallinnasta pääsee moniin eri kohteisiin maailmalla ja takaisin Tallinnaan. Ja kuten kaikilla keskeisillä lentoyhtiöillä, myös airBalticilla voi ansaita lentopisteitä.
AirBalticin lentopistejärjestelmän nimi on BalticMiles, ja kuten muidenkin lentoyhtiöiden kohdalla, pisteitä voi myöhemmin käyttää hyväksi haluamallaan tavalla. Niillä voi esimerkiksi valita jonkin muodikkaan teknisen laitteen, joka tekee matkustamisesta mukavampaa, tai jonkin käytännöllisen palvelun auton vuokrauksesta kauneuspalveluihin.
Olemme iloisia siitä, että tästä eteenpäin BalticMiles-pisteitä voi ansaita myös yöpymällä hotellissamme. Pisteitä ansaitaksesi näytä neonvihreää BalticMiles-korttiasi aina, kun käytät hotellimme palveluita.
Jos sinulla ei vielä ole BalticMiles-korttia, voit hankkia sen helposti. Tule Nordic Hotel Forumiin ja täytä samalla BalticMiles-jäsenhakemus!
Lisätietoa kaikesta BalticMiles-ohjelmaan liittyvästä saa puhelinnumerosta +372 630 6660. Numerosta saa palvelua viroksi, englanniksi sekä venäjäksi.
Tule ja ansaitse BalticMiles-pisteitä hotellissamme varaamalla majoitus tästä tai tästä.

worldhotels tallinn 2011 Euroopa Liit
Viru väljak 3, 10111 Tallinn, Viro
Puh: +372 622 2900 | Skype: forum_reservations|forum@nordichotels.eu
Seuraa meitä Facebook Twitter YouTube